produk Kaunggulan

  • 1STG-F

    STG-F
    CBK tekenan washer, kalawan sababaraha patén-patén desain, produk sareng Jumlah sertipikat, kayaning ETL.CE ... tekanan kami washer nu diékspor ka leuwih ti 20 nagara sabudeureun pasar utama world.The anu Eropa, Amerika jeung Asia.We tenggara ngahususkeun dina produksi rumah tangga tekanan tinggi washer.We narékahan sangkan éta best of unggal product.Choose tekanan washer CBK kami téh pangalusna alungan Anjeun.
  • 2STG-A

    STG-A
    CBK tekenan washer, kalawan sababaraha patén-patén desain, produk sareng Jumlah sertipikat, kayaning ETL.CE ... tekanan kami washer nu diékspor ka leuwih ti 20 nagara sabudeureun pasar utama world.The anu Eropa, Amerika jeung Asia.We tenggara ngahususkeun dina produksi rumah tangga tekanan tinggi washer.We narékahan sangkan éta best of unggal product.Choose tekanan washer CBK kami téh pangalusna alungan Anjeun.
  • 3STG-B

    STG-B
    CBK tekenan washer, kalawan sababaraha patén-patén desain, produk sareng Jumlah sertipikat, kayaning ETL.CE ... tekanan kami washer nu diékspor ka leuwih ti 20 nagara sabudeureun pasar utama world.The anu Eropa, Amerika jeung Asia.We tenggara ngahususkeun dina produksi rumah tangga tekanan tinggi washer.We narékahan sangkan éta best of unggal product.Choose tekanan washer CBK kami téh pangalusna alungan Anjeun.
about_banner_1

ngeunaan Company

Ningbo Kelier Electric Téhnologi Co., Ltd. nyaéta parusahaan profésional integral tina R & D, manufaktur jeung pamasaran of meresihan mesin. The pursues parusahaan nyandak kaperluan pasar jeung konsumén sakumaha misi na, tataman kana sikap pragmatis na prudent, sarta ngajadikeun kaputusan maju-pilari jeung nyokot root dina téhnologi neangan nyadiakeun konsumén jeung nilai More. Kusabab ngadegna anak, parusahaan geus terus ningkat jeung kahontal ngembangkeun ajeg ngaliwatan timer dandan, breakthroughs, sarta geus terus meunang ni'mat loba nasabah beredar.



newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
HUAYUAN sagawayah, JIANGSHAN kota, YINZHOU, NINGBO, Cina
Surélék
dean@nbkelier.com
telepon
+ 86-0574 -87377391